Kontakt

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!

Tømrer – Thomas Andersen

+45 51 53 13 37

ta@stensbohuse.dk

Entreprenør – Kristian Lund

+45 27 11 83 30

kl@stensbohuse.dk

Tak fordi du har Stensbo Huse i tankerne til dine byggeprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre dine visioner til virkelighed.

Betonarbejde hos Stensbo Huse

 

Stensbo Huse er din ekspert inden for alle former for betonarbejde til både erhvervs- og boligbyggeri. Vi udfører alt fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser.

Vores erfarne team står også til rådighed til mindre opgaver såsom reparation af kældergulve eller sokler samt ved etablering af trapper eller mure. Vi forstår, at ethvert betonarbejde kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge Stensbo Huse, når du har behov for professionelt udført betonarbejde.

Vil du vide mere?

Vi er altid klar med rådgivning og vejledning, og vi tilbyder også en uforpligtende besigtigelse og tilbud. Kontakt Stensbo Huse ApS for yderligere information om betonarbejde.

Du kan finde flere billeder og inspiration fra vores projekter i galleri