Kontakt

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!

Tømrer – Thomas Andersen

+45 51 53 13 37

ta@stensbohuse.dk

Entreprenør – Kristian Lund

+45 27 11 83 30

kl@stensbohuse.dk

Tak fordi du har Stensbo Huse i tankerne til dine byggeprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre dine visioner til virkelighed.

Fra januar 2024 er tidligere ejer af Just Byggeri, Kristian Lund en del af Stensbo Huse

Et initiativ der udvider vores serviceportefølje ud over traditionelt tømrerarbejde. Vi ønsker at kunne tilbyde og dække flere aspekter inden for byggeri, og dermed imødekomme flere behov fra ét og samme sted.

Vi kan nu tilføje belægningsarbejde, støbearbejde og kloakarbejder til vores traditionelle portefølje, hvilket vi er stolte over og ser frem til at kunne levere til vores kunder. Kristian Lund fra Just Byggeri er nu en del af vores ejerkreds og vil bidrage med nye perspektiver og ideer, der hjælper til med udviklingen af vores forretning.

Hos Stensbo Huse har vi leveret kvalitetshåndværk siden 2001.

Bag Stensbo Huse ApS står tømrer og snedker Thomas Andersen, Jens Fogh og entreprenør Kristian Lund. Virksomhedens første byggeprojekt var en totalentreprise på et parcelhus. Den dag i dag er virksomheden fortsat primært beskæftiget med entrepriser på opførsel af parcelhuse og småhuse, men håndterer dog også gerne de mindre tømrer- og snedkeropgaver som f.eks. montering af vinduer og døre. Dertil har vi udvidet med entreprenørarbejde i form af jord, beton og kloakopgaver.

Vægt på kvalitet og rådgivning ved alle byggeopgaver

Hos Stensbo Huse ApS lægger vi stor vægt på at skabe de rette løsninger i høj kvalitet for alle vores kunder. Det ses i alt det arbejde, vi leverer. Og for at skabe sikkerhed for, at du, din virksomhed, din boligforening eller lignende får præcis den løsning, der er behov for, tilbyder vi naturligvis al den rådgivning og sparring, du måtte have brug for.

Ønsker du at vide mere om Stensbo Huse ApS, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Du kan finde flere billeder og inspiration fra vores projekter i galleri