Kontakt

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!

Tømrer – Thomas Andersen

+45 51 53 13 37

ta@stensbohuse.dk

Entreprenør – Kristian Lund

+45 27 11 83 30

kl@stensbohuse.dk

Tak fordi du har Stensbo Huse i tankerne til dine byggeprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre dine visioner til virkelighed.

Støbearbejde hos Stensbo Huse

Stensbo Huse er din professionelle partner inden for alle former for støbearbejde. Vi specialiserer os i støbeopgaver i forbindelse med nybygning, ombygning, tilbygning, reparation og renovering. Uanset om det drejer sig om støbning af fundamenter, gulve eller andre strukturer, garanterer vi arbejde af højeste kvalitet fra start til slut.

Vores team sikrer, at hver støbeopgave udføres med omhu og præcision for at opfylde dine specifikke behov og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, holdbarhed og nøjagtighed i hvert eneste projekt, og vores mål er altid at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Vil du vide mere?

Vi er altid klar med rådgivning og vejledning, og vi tilbyder også en uforpligtende besigtigelse og tilbud. Kontakt Stensbo Huse ApS for yderligere information om støbearbejde.

Du kan finde flere billeder og inspiration fra vores projekter i galleri