Kontakt

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!

Tømrer – Thomas Andersen

+45 51 53 13 37

ta@stensbohuse.dk

Entreprenør – Kristian Lund

+45 27 11 83 30

kl@stensbohuse.dk

Tak fordi du har Stensbo Huse i tankerne til dine byggeprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre dine visioner til virkelighed.

Stensbo Huse ApS tilbyder en bred vifte af muligheder indenfor totalentrepriser på småhuse, parcelhuse og træhuse.

Totalentreprise efter dine ønsker

Vi kan tage din totalentreprise fra de første idéer til du står med nøglerne i hånden. Ud fra dine ønsker og behov, skaber vi individuelle, smukke og funktionelle løsninger.

I tæt samarbejde med dig kan vi tegne bygningen, og visualisere projektet i takt med idéudviklingen. En anden mulighed er, at du sammen med en arkitekt udfærdiger skitser og måske endda byggetegninger. Afhængigt af, hvor udviklet tegningerne er, kan vi varetage hele byggeriet – fra første spadestik til det færdige projekt.

Dygtige samarbejdspartnere

Til at udføre de aspekter af arbejdet, som ikke vedrører ledelse og tømrerarbejde, samarbejder vi med en række andre håndværkere, herunder elektrikere, VVS’ere, malere, murere med mere.

Disse samarbejdspartnere har vi gennem årene opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til, så både du og vi er sikre på, at alt arbejde udføres efter høje kvalitetsstandarder.

Vil du vide mere?

Vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning, ligesom vi også gerne møder op til en besigtigelse, ligesom vi også gerne giver et uforpligtende tilbud. Kontakt Stensbo Huse ApS for yderligere oplysninger om totalentrepriser.

Du kan finde flere billeder og inspiration fra vores projekter i galleri