Kontakt

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!
Stensbo Huse ApS udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Uanset hvilken opgave, du måtte ønske vores hjælp til at løse, har vi kompetencerne og erfaringen til at løse den kompetent og godt.

Blandt andet kan vi udføre følgende Tømrer- og Snedkeropgaver:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Udskiftning og lægning af nyt tag
  • Småreparationer
  • Udvendig og indvendig renovering
  • Ombygning af både private boliger og erhvervslokaler
  • Udskiftning og renovering af køkkener

Kort sagt er der ingen begrænsninger i forhold til de tømrer- og snedkeropgaver, vi kan løse for dig, din virksomhed, din boligforening eller lignende.

Stærkt samarbejde

Lige såvel som vi udfører alt arbejde i tæt samarbejde med dig, har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som vi benytter os af, når vi skal levere hele projekter. Det inkluderer eksempelvis VVS’ere, murere og elektrikere. Læs mere om totalentrepriser her

Nyt køkken?

Skal vi levere og montere et nyt køkken, har vi en række forhandleraftaler med leverandører af kvalitetskøkkener. Du behøver derfor kun henvende dig ét sted, hvis du skal have nyt køkken – nemlig hos Stensbo Huse ApS i Skjern.

Også forsikringsskader og lignende

Stensbo Huse ApS udfører såvel småreparationer og vedligeholdelsesopgaver, som akutte forsikringsskader og lignende. Skulle du få en skade, kan vi hurtigt stille op med udbedrende foranstaltninger, ligesom vi også hurtigt kan foretage en solid og holdbar permanent reparation.