Kontakt

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!

Tømrer – Thomas Andersen

+45 51 53 13 37

ta@stensbohuse.dk

Entreprenør – Kristian Lund

+45 27 11 83 30

kl@stensbohuse.dk

Tak fordi du har Stensbo Huse i tankerne til dine byggeprojekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre dine visioner til virkelighed.

Stensbo Huse ApS har gennemført en række byggeprojekter for både landbrug og relaterede virksomheder.

Blandt andet har vi erfaring med opførsel af:

  • Maskinhuse
  • Lagerbygninger
  • Stalde
  • Og meget mere

I overensstemmelse med din virksomheds behov

Hos Stensbo Huse ApS tilbyder vi løsninger, som stemmer overens med de aktuelle behov og ønsker i din virksomhed. Vi forstår nemlig vigtigheden af, at investeringer giver mulighed for at udføre de aktiviteter, der giver afkast og vækst.

Ved alle projekter lægger vi derfor stor vægt på, at de udføres i overensstemmelse med de aftalte rammer og forudsætninger, og at vi afleverer byggeriet til tiden. Det giver dig sikkerhed for, at du får et tilfredsstillende resultat, som din virksomhed kan have glæde af i mange år fremover.

Klar med gode råd og vejledning

Ønsker du yderligere idéudvikling af din hal eller staldbygning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi udfører ofte arbejdet ud fra tegninger fra eksempelvis et bygningskontor, men vi kan også lave specialtilpassede løsninger, hvis du ønsker det.

Kontakt Stensbo Huse ApS for yderligere oplysninger.

Du kan finde flere billeder og inspiration fra vores projekter i galleri